Krówki na wesele – miły upominek dla gości

Jeśli szukacie pomysłów na drobne upominki dla Waszych gości, koniecznie rozważcie zakup cukierków dla gości. To niedrogi drobiazg, który każdego wprowadzi w dobry humor – nie tylko najmłodszych. Najpopularniejszym wyborem wśród cukierków weselnych są z pewnością krówki. Kto ich nie lubi? Nie dość, że krówki są niezwykle lubiane, to jeszcze mają dość długi termin przydatności do spożycia, dzięki czemu spokojnie wytrzymają do waszego ślubu.

Cukierki dla gości weselnych – tanie, ale efektowne

Cukierki dla gości weselnych możecie wykorzystać na kilka sposobów – jako miły poczęstunek na samym początku, który czekać będzie przy talerzu każdego gościa; jako element słodkiego stołu albo jako prezent bądź część prezentu wręczanego gościom przy wyjściu. Ale w przypadku krówek na wesele liczy się nie tylko wnętrze, o które dbamy, aby było pyszne i świeże, ale także to, co na zewnątrz, a więc opakowanie. Cukierki krówki na wesele oferujemy w spersonalizowanych papierkach. Nie ważne, czy wybierzecie gotowy projekt zaproszeń ślubnych z naszej strony, czy zlecicie nam stworzenie go od podstaw, wyłącznie dla was, jego wzór może pojawić się także na opakowania cukierków krówek na wesele.

Krówki realizowane są realizowane są poprzez zewnętrznego dostawcę, co wiąże się z możliwością pojawienia rozbieżności kolorystycznej ze względu na inną technikę druku oraz użyty papier.

Przejdź do dodatków weselnych | Przejdź do cennika.

Podziękowania Krówki

Koszt zaprojektowania (w koncepcji spójnej z jednym z projektów zaproszeń znajdujących się na stronie slubipapier.pl lub z wcześniej wykonanym projektem indywidualnym) i produkcji cukierków krówek wraz z indywidualnym opakowaniem (z możliwością dwustronnego zadruku) to 75 zł za 1 kg (około 78 sztuk) 50 zł za każdy kolejny kilogram.

Czas realizacji to około 10 dni roboczych.

W przypadku podzielenia zamówienia na 2 etapy (najpierw zaproszenia, potem dodatki) prosimy o wiadomość z przypomnieniem w sprawie krówek (na miesiąc przed ślubem) – lepiej nie wykonywać ich na samym początku zamówienia, ponieważ w wyniku krystalizacji cukru mogą być twarde w dniu ślubu.